ته چین گوشت و سیب زمینی هیلا دراوردی + کیک

سلام...

امروز قرار بود خواهرم اینا شام بیان خونمون. از بس ماکارونی و پاستا و استامبولی پلو داده بودم بهشون روم نمیشد برم سراغشون! دو بسته گوشت چرخ کرده گذاشتم بیرون و نشستم به فکر که چی بپزم!

اینطوری شد که سه تا دونه زرده تخم مرغ و دو لیوان ماست سون رو برداشتم قاطی کردم + زعفران و ادویه:

دوتا پیاز و خورد کردم و با گوشت چرخ کرده ها و ادویه تفت دادم. و 4 پیمونه برنج آبکش کردم و اندازه یه پیمونه ام برنج پخته تو یخچال داشتم.شیطان

برنج قبلیه و اندازه نصف برنج آبکشی رو با مخلوط ماست قاطی پولیاس کردم. یه عدد سیب زمینی درشتم داشتم ورداشتم حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم و تو قابلمه بزرگم روغن داغ ریختم و مخلوط ماست و برنج رو فشار دادم توشنیشخند

سیب زمینی ها رو چیدم روش

مخلوط گوشت و پیاز و ادویه رو فرت کردم روش:

بقیه برنج رو ریختم روش و دم گذاشتمش ... فکر نمیکردم خوب بشه ولی....

معرررررررررررررررررررررررررررررررررررکه شده بود..... یعنی تقریبا 5 پیمونه برنج توسط 4 نفر انسان که دو نفر بانو بودن ، بلــــــــــــعیده شد... بگو ماشالانیشخند خیلی خیلی خیلی خوب شده بود و بهتون پیشنهادش میکنم.... 

________________________________________________________

در مورد کیک... من کیک هام و با پودر کیک آماده درست میکنم فقط نکته اش پف آلو دراوردنشه . وقتی خوب سرد شد و از قالب دراوردم بسته به ارتفاعش لایه لایه اش میکنم و بینش رو پوره ی موز و گردو میمالم.

طبقه ها رو میچینم رو هم و قبلا با مربا و خامه تزئین میکردم اما یه بار دیدم تمشک خانوم با گاناش تزئین کرده این شد که این بار این کار رو کردم:

یه بسته خامه صورتی رو گذاشتم رو گاز و دورش که حباب زد ، 5 تیکه از یه بسته شکلات تلخ رو قاطیش کردم و یه قاشق ام شکر زدم و خوب همش زدم تا شکلات ها آب بشن و بعد گذاشتم سرد شد و روکش کیک کردمش. بعد گذاشتم تو یخچال تا کاملا سفت بشه و ببنده. بعد با موز تزئینش کردم.... هیچ کی باورش نشد دست پخت خودمه و همه گفتن ازین به بعد مناسبت ها کیکش با هیلاسنیشخند خوب بودن ِ کیک غیر از افتخار مصیبت هم داردنیشخند

دیگه همین ها امیدوارم لذت ببرید و دعا به جون بنده و خانواده ام کنید... مرسی عزیزانم ...

من برم بخوابم که فردا بتونم سحرخیز باشم. بابایماچ

/ 0 نظر / 85 بازدید