خوراک جگر + پاستا و تن ماهی + مرغ + ژله دریا

برای خوراک جگر:

جگر ببعی رو مربعی خورد کردم. ما فریز میکنیم جگر رو بنابراین خیلی راحت یه اندازه میبرم. بعد ریختم تو آب با ادویه یکم پختم به صورت موازی پیاز رو تفت دادم و طلایی که شد گوجه فرنگی های مربعی و یکم رب و یکم ادویه زدم و بعدم جگر ها رو برداشتم و ریختم توش و هم زدم و یکم آب جوش ریختم و در نهایت قارچم زدم تنگش و گذاشتم به روغن بیافته و تمام... بوی خوبی نداشتو فکر کردم نباید خوشمزه ام باشه ولی عااااالی بود.... واقعا دوست داشتم با نون تافتون و ماست زدیم بر بدن....

برای پاستا و تن ماهی:

تن ماهی رو 20 دقیقا میجوشونیم و بعد باز میکنیم و با چنگال ریز ریزش میکنیم. خورد خورد باید باشه. رشته رشته شه کاملا. بعد پاستاهای شکلی مختلف رو میریزیم تو آب جوش و یکم نمک و روغن میریزیم تا کملا نرم شه چون دم گذاشته نمیشه. ازونطرف تا این میجوشه سسش رو آماده میکنیم. روغن رو داغ میکنیم و قارچ و میریزیم توش و یه قاشق رب میزنیم و هم میزنیم و ادویه رو اضافه میکنیم پودر سیرم میزنیم و میذاریم اینم به روغن بیافته. پاستا که نرم شد بر میداریم با تن ماهی مخلوط میکنیم و سس رو میریزیم روش ... نوش جان.

برای مرغ:

اول یه عالمه پیاز... برای دو تا مرغ 4 تا پیاز بزرگ برداشتم. خورد میکنیم. خلال باید باشه

میریزیم تو روغن فراوون زیرشم کم میکنیم درش و میذاریم تا پیاز ها خوب خوب طلایی شن. اصلا نباید بسوزه . حدود یه ساعت طول میکشه تا طلایی شه. بعد مرغ ها رو جداگونه تو یه ظرف دیگه سرخ میکنیم و بهشون زرچوبه ی کم و یه کوچولو رب میزنیم بعد که پیازا طلایی شد مرغ ها رو میچینیم روی پیازا. دو لیوان آبم میریزیم روش و چند تا حبه سیرم میندازیم توش و اما فوت کوزه گری. من نصف قاشق چای خوری پودر کاری ام زدم و کامل هم زدم و درش رو گذاشتم تا مرغ ها بپزن. وقتی آخرای پختشون بود برای دو تا مرغ 12 تا آلو با نصف استکان مخلوط ِ آب لیمو و آب غوره ی طبیعی ریختم و گذاشتم قل بخوره و جا بیافته. به معنای واقعی معرکه شده بود. امیدوارم شانسی نبوده باشهماچ برای کنارشم سیب زمینی سرخ کردم و هویجم خلالی کردم و تو یه قاشق شکر و کره سرخ کردم و ریختم کنارش... یه خورده ام غوره شور زدم تنگش.

ژله دریا:

یه بسته پاستیل کوسه ای لازمه و دو بسته ژله بلوبری.

کل پودرا رو با  دو لیوان آب جوش و دو لیوان آب سرد مخلوط کردم. یه خورده ریختم کف ظرف و ماهی ها رو با دقت چیدم توش گذاشتم فریزر تا زود ببنده دراوردم و دوباره همین کار رو تکرار کردم. ازون ور یه خورده اندکیش رو ریختم تو ظرف دیگه تا یه خورده ببنده نباید زیاد سفت شه. اون ظرف اصلی که ژله اش کامل بست در میاریم و این یکی که نصفه نیمه بسته و با چنگال هم میزنیم و بعد ماهی ها رو بادقت لابلای موج ها میریزیم یعنی از این ژله نیمه بسته هه که با چنگال زدیم به عنوان موج استفاده میکنیم. خیلی خیلی خوشگل میشه و طعمشم معمولیه و بچه ها خیلی خیلی دوس دارن. نوش جان.

امیدوارم به کارتون اومده باشه.

آشپزی ها رو جدا میذارم که به درخواست دوستان رمزیش نکنمماچ

/ 0 نظر / 9 بازدید