چند روز پیشا تو بفرمائید شام دیدم با آب پرتقال مرغ درست کرده بود فکر کردم خوشمزه نیست احتمالا چون من زیاد خوراک های شیرین رو دوست ندارم ولی تصادفا امروز درست کردم الان میگم چرا تصادفا.....

مرغ با آب پرتقال:

دو بسته مرغ رو دراوردم با یه پیاز متوسط و سه حبه سیر گذاشتم پخت و روغن انداخت (بدون ادویه) آبش رو برای سوپ میخواستم بنابراین با آب بیشتری خاموش کردم و مرغ ها رو دراوردم و کره انداختم تو ماهیتابه ی داغ و بعد مرغا رو چیدم و سرخشون کردم خوب . ازونور یه کاسه آب مرغ برداشتم و با رب و زعفرانه فراوون قاطی کردم و به مرغ های سرخ شده با کره قاطی کردم. بقیه ی آب مرغ رو هم سوپ کدو حلوایی کردم.

بعد داشتم آب پرتقال میگرفتم بخوریم که دوستم گفت نمیخورم و خودمم چایی خورده بودم گفتم این لیوان آب پرتقال رو چه کنم؟ برگردوندم تو مرغ به همین راحتینیشخند بعد گفتم خب الان شیرین شد چه کنم؟ یکم ادویه زدم و 6 تا آلو انداختم و دیگه به به شد تموم شد و رفت .... واقعاااااااااااااااا عاااااالی شده بود.... ملس و خوشمزه و طعم زعفران کاملا واضح بود... ازین به بعد زعفران شد پایه ثابت غذاهام استرسنیشخند

سس آواکادو:

نصف آواکادو رو ریختم تو مخلوط کن با سه تا برش لیمو ترش تازه و یه قاشق غذا خوری روغن زیتون و پودر نعناع خشک و فلفل سیاه و سفید سابیدنی و نمک و یه حبه سیر و بعدم مخلوط کردم قشنگ و شد یه سس خیلی خیلی خوشمزه و جدید برای سالاد. البته مشابهش رو تو اینترنت قبلا دیده بودم و این بود که جرات کردم تغییرات بدم توش و درستش کنمچشمک